30274284
OM

I 1998 blev jeg uddannet fysioterapeut. Allerede dengang, var jeg optaget af at tænke i menneskelige helheder. At vores krop og vores psyke må ses i en sammenhæng. Psykologien interesserede mig naturligt og jeg efteruddannede mig som ID-psykoterapeut, hvorfra jeg blev certificeret i 2005.

I årerne efter fandt jeg så meget genkendelighed i mindfulness filosofien som lænede sig markant op af min psykoterapeutuddannelse og jeg endte med en certificering i Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi (MBKT).  Jeg har lavet adskillige kurser og undervisning i mindfulness gennem årerne. Dét som kendetegner min tilgang, er den uhøjtidelighed, jeg præger kurserne med. Meget gerne med en humoristisk tilgang og at det skal være simpelt af gå til, med STORT heart i alt hvad vi laver.

Med min nu 20-årige erfaring med arbejdet med mig selv og qua mine efteruddannelser ved jeg, at særlige adfærds og tankemønstre er genkendelig for os alle. Og det er netop det, som kendetegner mig, som en medfølende og lyttende terapeut. Du kan være helt tryg og fortrolig i mit selskab. Du må dele ALT hvad du har på hjertet. Jeg har så stor respekt for, at du ”tør” se dig selv med andre øjne og tage den nødvendig rejse, det kan kræve, for at få det godt igen. Jeg har stor respekt for det du tror på, hvis du har religiøse og/eller spirituelle overbevisninger. Du skal være dig og ingen anden. Det vil jeg med ydmyghed gerne hjælpe dig med. Med andre ord vil jeg kunne hjælpe dig med:

-At lærer at rumme dig selv med alle de svære følelser, der kan være

-At stå mere ved dig selv, som den du er

-Kropsligt og mentalt at få løsnet gamle stivheder og stivnet overbevisninger

-Bevidstgøre og ændre gamle uhensigtsmæssige mønstre

-At komme videre efter et brud/skilsmisse

-Komme i større konkakt med hvad der virkelig er værdifuldt for dig i livet og tage skridt i retning heraf

-At genvinde kontakten til dig selv efter fysisk eller psykisk sygdom (f.eks. stress, angst og/eller depression) eller en svær periode i dit liv

-Din skelneevne - hvad du kan gøre noget ved og hvad du ikke kan gøre noget ved

-Afhængighedsproblematikker – det kan være konkret alkohol og/eller stoffer, men det kan også være afhængighed af digitale medier, sex, din partner, løgne etc.

-Chok eller traumehændelser, som spænder ben for dig

-Håndtering af fysiske smerter

-Motivationsarbejde ift. gerne at ville lave forandringer i dit liv

-Lærer at leve  så meget som muligt i NUET, fremfor i fortiden og i fremtiden

Al sammen med det overordnede formål, at opleve mere glæde og livskvalitet i dit liv.

Det er min erfaring at kropsligt arbejde f.eks. som åndedrætsøvelser, meditation/afspænding, energiøvelser, centrerings – og groundingsøvelser eller måske at blive løsnet i kroppen med stor fordel, kan være en del af det, at komme tættere på dig, din kerne. Jeg kan også give dig nåle i ørerne som støtte til din proces uanset om det er af fysisk eller psykologisk karakter. NADA eller fransk øreakupunktur får dit parasympatiske/afspændende nervesystem til at slappe af, så du f.eks. oplever færre tanker, en bedre nattesøvn, mere mental klarhed og ro og/eller færre smerter.

For 20 år siden, da jeg blev færdig som fysioterapeut og i mit første job, tog jeg et kranio-sakral-terapi (KST) kursus med alle de grundlæggende teknikker. Dette kursus har jeg anvendt lige siden og jeg er nu i gang med at tage hele uddannelsen hos Trine Rosenberg i Silkeborg og jeg bliver eksamineret i maj 2020. Jeg har pt. 9 af 10 kurser.

Hvor det er relevant, kan jeg kombinere fysioterapi, mindfulness, KST, øreakupunktur, stressbehandling samt evt. psykoterapien, hvis du har behov for det. Det aftaler vi nærmere og vil altid være i samarbejde med dig.

Jeg er medlem af Dansk psykoterapeutforening og arbejder ud fra deres etiske regler.